Faste Kurerer Sykdommer

Plantebasert mat
Sunt og energigivende

Å spise og drikke bare frukt, grønnsaker, ris, mais, bønner, poteter og omvendt osmosevann, sitte så sjelden som mulig og få rikelig med dagslys, forhindrer kreft. Å spise bare frukt og grønnsaker betyr å kunne spise når du er sulten. Ris, bønner, poteter og mais kan være rimelige stifter av kostholdet ditt som også får deg til å føle deg mett. Unngå å røyke, spise salt, meieri, kjøtt, mais sirup med høy fruktose og all junk food. Fastens kraft har vært kjent av mange mennesker i minst tusenvis av år, inkludert romere, grekere og hebreere. I følge Bibelen skapte Elohim mennesker til å spise frukt og grønnsaker (1. Mosebok 1:29, Daniel 1). Folk har lenge kjent at å spise mat fra liv er å foretrekke fremfor å spise dødsmat.

Faste minimerer giftstoffer i kroppen. Faste i 25 dager fulgt opp av øvelse av livsstilen nevnt ovenfor reparerer tannhulen og kurerer kreft, i tillegg til mange andre sykdommer. Ta en titt på The Science and Fine Art of Fasting av Herbert Shelton. For overvektige mennesker kan fettsugekirurgi før en faste være nødvendig.

Å spise organisk sukker og organisk natrium i frukt og grønnsaker som kroppen din raskt kan bryte ned, er sunt og gir energi til kroppen. Men å spise kunstig sukker og salt forårsaker diabetes, høyt blodtrykk, hjertesykdom og et utall andre plager. Forbruk av giftstoffer dehydrerer deg fordi kroppen din må feste vannmolekyler til de giftige molekylene for å beskytte organene dine. Dette svekker immunsystemet og legger til unødvendig vekt som ødelegger kroppen din for energi. Flere grønnsaker er gode kilder til vitamin B12 og protein.

Tannhelse er en viktig del av den generelle helsen. Bare å spise mat ved å drikke den i flytende form og bruke tanntråd, skylle med munnvann og pusse tennene med fluorfri tannkrem flere ganger om dagen, og spesielt før du legger deg, er den beste måten å beskytte tennene på. Å spise fast mat er greit, om enn ikke optimalt, hvis de andre nevnte tiltakene iverksettes. Hvis du sover med åpen munn, vil det å holde luftfukteren i nærheten av sengen holde luften fuktig mens du sover og forhindre at munnen tørker ut for mye, så det er mindre sannsynlig at du får tannhuler. Et alternativ er å sove med lukket munn. Det kan være nødvendig å bruke en slags hodeutstyr for å oppnå dette.

Rutinemessig bruk av hyperbariske kamre for å gro raskere er også veldig gunstig for helsen.